Bezlepkový krémový pohár s ovocem

300 ml mléka
2 žloutky
1 vanilkový cukr
4 polévkové lžíce krystal.cukru

2 polévkové lžíce Solamylu
400 g hutnějšího bílého jogurtu
čerstvé ovoce ze zahrádky
na ozdobení můžeme použít šlehačku a granko

  1. Do kastrolku si nalijeme mléko +oba cukry + žloutky + Solamyl a uvaříme na hustou kaši
  2. Necháme vychládnout
  3. Do vychládnuté kaše vmícháme jogurt
  4. Na sítu necháme okapat čerstvé ovoce
  5. Plníme do pohárů střídavě ovoce a krém
  6. Po naplnění necháme v lednici vychladit a můžeme podávat např. ozdobené šlehačkou a grankem

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *