Bezlepkové vanilkové rohlíčky

10 dkg bezlepkové mouky Jizerka
5 dkg bezlepkové mouky Schär C
1 polévková lžíce Solamylu
3 dkg mletého cukru
5 dkg mletých ořechů

10 dkg másla
1 žloutek
citronová kůra

na obalení: mletý cukr + vanilkový cukr

  1. Ze všechno vypracujeme těsto, které necháme minimálně ½ hodinky uležet.
  2. Z těsta potom naděláme stejné rohlíčky
  3. Dáváme je na lehce vymazaný plech
  4. Pečeme na 160 stupňů dozlatova, vždy je necháme zhládnout na plechu, nikdy nesundáváme úplně horké, rohlíčky by se rozpadly
  5. Nakonec rohlíčky obalíme v mletém cukru + vanilkový cukr

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *