Bezlepková pomerančová kolečka z müsli

200 g bezlepkové mouky Jizerka
70 g mletého cukru
1 vanilkový cukr
70 g bezlepkového müsli
špetka soli
70 g kokosu

1 vejce
110 g másla
kůra z celého pomeranče
4 polévkové lžíce pomerančové šťávy

na ozdobení: čokoládová poleva

– z této dávky uděláme cca 70 kusů

  1. Navážíme všechny sypké suroviny bezlepkové musli
  2. Přidáme vše ostatní a zpracujeme těsto, které necháme cca 1hodinu uležet v lednici
  3. Vyválíme a vykrajujeme větší kolečka a doprostřed vykrojíme malé kolečko
  4. Skládáme na plech s pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě
  5. Upečené necháme vychladnout, pak se kolečka krásně sundají
  6. Máčíme napůl v čokoládové polevě

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *